Amiről blogot írnék

Esténként, pihenés közben a kedvenc elfoglaltságaim közé tartozik, hogy telefon vagy laptop segítségével az interneten blogokat keresek. Ez leginkább utazással kapcsolatos szokott lenni. Ha találok egy igazán jó blogot, órákat el tudok olvasgatni, időzni azon. Mindig arra gondolok ilyen esetekben, hogy olyan szívesen vezetnék én is több blogot is, de blogot vezetni csakis olyan dologról érdemes, ami valójában igazán foglalkoztatja az embert.

A másik kedvenc elfoglaltságom az új ételek megkóstolása és kiértékelése a saját, családi éttermünkben. Őszintén, mindig alig várom, hogy valami új fogás kerüljön fel az étlapra, mert akkor tudom, hogy új ízeket ismerhetek meg. Így született meg a gondolat, hogy ezer örömmel írnék blogot gasztronómiai témában is, de mivel ebből is létezik ma már jócskán, az a véleményem, hogy valami olyan pluszt kell hozzátenni, ami másoknál nincs meg.

Régóta már csak egy webáruházból rendelünk az étterem konyhájába kellékeket, ez pedig a Hunnia Kristály Kft. által üzemeltetett webáruház. Elképzeltem, milyen jó dolog lenne máshogy is együttműködni velük, és egy gasztronómiai blogra úgy írni cikkeket, hogy az tartalmazna ajánlást, és minden ételnél egy, a cég által megvásárolható terméket ajánlanék.

A rozsdamentes acél serpenyő az egyik legkedveltebb termékünk az oldalról, de ez a része a weboldalnak rendkívül széles választékkal rendelkezik, sokféle különböző funkcióra készült serpenyő közül lehet választani. Vannak kétfülű serpenyők, serpenyők rozsdamentes acélból, steak serpenyők, palacsintasütők, mély serpenyők, wok serpenyők, és ezeken felül hőálló alátétek is. A rozsdamentes acélból készült serpenyőiket nagyon szeretjük, nagyon hosszú ideig lehet őket használni. Rendelni csak azért szoktunk pluszban, mert szükséges, hogy legyen több, de a minőségükkel sosem szokott gond lenni, nagyon meg vagyunk velük elégedve.

rozsdamentes acél serpenyő

A nyeles serpenyők többnyire rozsdamentes acél serpenyők, de kék és lágy acélból is elérhetőek, és valamennyi ezek közül használható indukciós tűzhelyen. Több serpenyőcsalád közül is lehetséges választani: Annoni, Bottura, Child, Douglas, Escoffier és Floyd. Az Annoni serpenyők jellemzői, hogy 6 mm vastag hermatikusan zárt szendvicstalppal készülnek, és ezek használhatóak az indukciós tűzhelyen is. A Bottura serpenyők 7 mm, a Child serpenyők 8 mm vastag zárt szendvicstalppal készülnek, mindkettő használható szintén az indukciós tűzhelyen. A kék acélból készült serpenyők a Douglas, Escoffier és Floyd, ezek sok előnnyel bírnak, például a jó hővezető képesség miatt alacsony energiafogyasztás, hosszú élettartam, és az ételekre vonatkozóan számos az előny. A serpenyőkhöz lehet rendelni speciális tisztító kefét, üvegfedőt, fémtisztítót, és fröccsenésgátlót is.

Ha lenne egy olyan blogom az interneten, ahol elsőként kellene ajánlanom egy terméket, akkor az Annoni nyeles rozsdamentes acél serpenyőt ajánlanám, ennek felső átmérője 28 cm, talp átmérője 22 cm, magassága 6 cm. Minden főzési technikával lehetséges a használata, és a használat közben is megőrzi hűvösségét a csőnyele. Ez a termék a weboldalon nagyon-nagyon jó árban rendelhető!

Mi ezt a webáruházat azért részesítjük előnyben, mert magas minőségű termékeket árulnak elérhető árakon, könnyen és gyorsan kezelhető a felületük, informatívak mind a weboldalon, mind pedig a kapcsolattartás szempontjából.

Azt gondolom, hogy mai számítástechnikának, és az internetnek köszönhetően, blogokon és magazinokon keresztül olyan jó eredményeket lehet elérni akár marketing szempontjából is, hogy amikor csak lehetőség van élni egy ilyennel, vagy létrehozni valami hasonlót, semmiképp sem szabad elhalasztani.