Interneten már minden elérhető

Az internet növekvő teret hódít az életünkben, már nem csak információszerzés miatt használjuk, de kedvtelésre és különböző áruk, illetve szolgáltatások megrendelésére használjuk. Amikor az interneten rendelünk meg egy informatikához tartozó szolgáltatást, az már minden vásárlási szokást kimaxol. Szerintem nagyon jó így élni, hogy ennyire megkönnyíti a mindennapjainkat az internet, nem csak gyorsan tudok beszerezni, de a keresőnek köszönhetően még specifikusan és célratörően is sikerül a találatok szűkítése. Nem is tudom, hogy mi lett volna velem internet nélkül, amikor azt a feladatok kaptam a főnökeimtől, hogy a jelenlegi tárhely szolgáltatónkat le kell cserélni, és a régi helyére keressek egy új, lehetőség szerint jobb céget. Hogy hogy is képzelték el a jobb céget, arra csak pár utalást tettek, hogy legyen megbízhatóbb, gyorsabb, és mindezek mellett ár érték arányban is nyújtsa úgy a szolgáltatását, hogy az megérje a cégem számára.

Ennek fényében, és ezen információk tudatában arra jutottam, hogy az interneten keresztül próbálom megtalálni, ezt a csoda céget, aki mindent is tud, amit az előzőnél hiányként, vagy hiányosságként tüntettek, tituláltak a főnökeim.  Egyik másik cég akár még meg is tetszhetett volna, de mindig éreztem azt, hogy tudok találni náluk jobbat, és így is lett. Bíztam az előérzetemben és végül igazam is lett, hogy nem az első adandó tárhelyet szolgáltató cégnél kötöttem ki, hiszen az elsőnél sokkal jobbat találtam. Szinte csodával határos módon bukkantan az oldalra, és a linkjére; rackforest.com/szolgaltatasok/tarhely/.

Az oldal fantasztikusan jól használható volt, szinte az első kattintások után már tudtam is, hogy mi hol található rajta, és már céltudatosan mehettem is oda, amely szolgáltatásukat keresem. Ez sem volt olyan nehéz megtalálni, annak ellenére, hogy a cég számos, nagyon értéke, és hasznos egyéb más szolgáltatást is tud nyújtani az érdeklőik, ügyfeleik számára; ezek a tárhely mellett még a domain, és e-mail címek létesítése, webhely szerkesztés. Mindennel is foglalkozik a cég, ami az IT világban kelendő, és ezt a weboldalukon; rackforest.com/szolgaltatasok/tarhely/ minden megtalálható. És mivel ebben a közegben mozog, így a honlapja is szuper, hiszen az első benyomás szerintem nem csak nálam fontos, hanem minden ügyfelüknél. Én nagyon gyorsan tudok dönteni első blikk alapján, hiszen vagy tetszik valami, vagy nem, és azután, ha nem tetszik, akkor valószínűleg, gyors, stereotip meglátásom szerint, akkor a cég által nyújtott szolgáltatás sem fog tetszeni. De itt ennél a remek tárhely szolgáltatást nyújtó cégnél ilyen nem fordult elő, és már azon kaptam magam, hogy az oldal azon részén szemezgetem, ahol a cég fantasztikus csomagokat állított össze az érdeklődőknek, akikből megrendelőik lesznek az ilyen fantasztikus ajánlatok alapján. Hiszen minden csomag külön névvel van ellátva, hogy visszakereshetők legyenek és hogy a tárhely szolgáltatási csomagokat össze lehessen hasonlítani.  Ez is fontos dolog az ügyfél dolgának megkönnyítésének érdekében, hiszen, ha éppen két választható csomag között vacilál, itt egy kis összehasonlítás után döntésre tud jutni. Nekem az összehasonlítások után sikerült dönteni, úgyhogy különösebb segítségre nem volt szükségem. Ami a cégben még nagyon megtetszett a remek árain kívül, melyek remek szolgáltatáshoz társulnak, az nem más, mint az, hogy próbanapjaik vannak, 5 napig ingyen biztosítják a szolgáltatásukat kipróbálásra. Egy ilyen magabiztos cég, akik ingyen, kipróbálásra biztosítják a tárhelyet, nem lehet kétség, hogy tényleg profik máskülönben ezt a felajánlást, vállalást nem eszközölnék.