Nagy felfedezést tettem, nem kell többet gyógyszertárba mennem

Az internet fejlődése az elmúlt században elsöprő volt. Még emlékszem, mikor gyerekkoromban anyukám kezembe nyomta a listát, a kosarat és kiküldött a sarki közértbe, hogy vegyek ezt, azt, ami a konyhában szükséges, mondván, majd hétvégén úgy is megyünk a piacra, és bevásárolunk jobban. Aztán betörtek a hiper- és szupermarketek, és csak ámultunk, hogy egy pillanat alatt mindent meg tudunk venni, egy helyen, amire szükségünk van. Ma meg leülünk a laptop, vagy a számítógép elé, és néhány kattintással, ugyan úgy egy helyről bevásárolunk mindent, és még házhoz is szállítják, potom pénzekért, 1-2 nap alatt. El sem tudtuk ezt képzelni gyerekkorunkban, azt meg pláne, hogy megtörténik ilyen hamar. Említhetném itt azt is, hogy egy jó ideje az öltözködésemet is a neten keresztül oldom meg, viszont ez nem olyan érdekes, hiszen 10 emberből 8 ezt teszi velem együtt, legalább is az én környezetemben.

Azonban van egy ennél sokkal érdekesebb vásárlási szokásom, amit most szeretnék megosztani. Ugyan is nagyon érdekes felfedezést tettem.

A történet onnan indul, hogy néhány évvel ezelőtt diagnosztizáltak nálam egy szívbetegséget. Nem komoly, még ha úgy hangzik is, de azért odafigyelést igényel, hiszen a szív a test motorja, nagy gáz van, ha nem működik rendesen. A lényeg, hogy van egy gyógyszer, a Panangin Forte, amit minden nap szednem kell azért, hogy a szívem rendesen működjön, és nem rendetlenkedjen. Nincs bajom a gyógyszer szedéssel, de a gyógyszertárba járással már annál több. valahogy erősíti a betegségtudatomat, mikor ott állok sorban, és várom a sok beteg ember között, hogy megkapjam a gyógyszeradagomat.

Nincs bajom a vásárlással, nő vagyok, belénk ennek szeretete szerintem genetikailag kódolva van, de ez valahogy más, ezt nem szeretem. Soha nem szerettem, és mindig gondolkoztam rajta, hogy hogyan lehetne megúszni. Néha megkértem anyukámat, hogy ha ő úgyis megy, hozzon nekem is, de aztán szégyellni kezdtem magam, hogy őt ugráltatom, nekem kellene levennem gondot az ő válláról, nem pedig feladatokat adni neki, szóval megint mentem magam.

Sokat gondolkoztam, hogyan lehetne ezt kikerülni, és egy nap kíváncsiságból, és reménykedve beírtam a keresőbe a neten, hogy online patika. Itt éred el: https://www.prevenciopatika.hu/panangin-forte-filmtabletta  És nem hiszitek el, de van ilyen. És lehet kapni a gyógyszeremet, a Panangin Fortét, meg még egy csomó más dolgot is, amit szedek, például vitaminokat, meg fájdalomcsillapítókat.

Nem hittem el, hogy ekkora szerencsém van, és ezt is megoldja nekem az internet. Csináltam egy próbavásárlást, és nem csak, hogy gyorsan, de rendben megérkezett minden, ráadásul ingyen, hiszen tízezer forint felett a kiszállítás ingyenes. Nem hogy kő, de szikla esett le a szívemről, hogy én erre rájöttem, és soha többet nem kell a gyógyszertárban rostokolnom, sorban állnom, és a betegségtudatot éreznem. Olyan megkönnyebbülés ez, mint mikor az utolsó kórházi kezelésemnél azt mondták, önnek többet nem kell jönnie, egészséges, csak a Panangin Fortét kell szedni, és minden rendben lesz.

Azóta az egész családnak én rendelem a gyógyszert, és komolyan mondom, élvezem. Összegyűjtöm, kinek mi kell, bepakolom a kosárba, megrendelem, és maximum 2 nap múlva meg is érkezik a csomag házhoz, ingyen. Nagy ajándék ez egy embernek, és én nagyon hálás vagyok érte. Azért meg pláne, hogy egy életre megúsztam, hogy gyógyszertárba kelljen mennem!

Eddig is zseniálisnak tartottam az internetet, de most hogy ezt felfedeztem, még hálásabb vagyok neki, hogy leveszi a gondot a vállamról. És bár riogatnak azzal, hogy a társadalom elszemélytelenedik, mert otthon ülve intézünk mindent, nincsenek perszonális kapcsolatok, én azt gondolom, ez butaság. mert azt az időt, ami felszabadul annak köszönhetően, hogy a neten rendelek mindent, el tudom tölteni a barátaimmal, vagy a családom körében, hasznosan, beszélgetve, vagy programot csinálva. Mi ez, ha nem a minőségi személyes találkozások segítése? Ha valami, az idő nagy érték a mai világban, és ennek köszönhetően nekem sokkal, de sokkal több időm lett.