Kertészkedés a gyárból is!

Igen, gyárban dolgozom, de a rendelkezésemre álló okoseszközöknek köszönhetően, minden rövid kis holtidőt, pihenőidőt a hobbimnak szentelek. Vetőmagot rendelek a gazdabolt.hu-ról. Előtte ugyanitt kérdéseket teszek fel a témában, és oktató videókat nézek a Gazdabolt TV-n.

Az egész olyan egyszerűnek tűnik már, pedig nem hittem eredendően, hogy egy helyen, ez mind menni fog. Csak ezt írtam be annak idején, először a keresőbe: vetőmag eladó. De olyan hamar megtaláltam a Gazdaboltot, hogy nem is kellett már máshová evickélnem. Mindig volt mindenből raktáron, amit veteményezni terveztem, és mint írom, ott fel is világosítanak mindenféle praktikákról, így komolyabb hobbivá nőtte ki magát. Nagyszerű, hogy azáltal, hogy mindig elérem a zsebemben lévő eszközzel a netet, bárhol azonnal átválthatok a gazda-gyorstalpalóra, és be is szerzem egyből a webshopból, amit meghoz ötletként az ihlet.

Akár almapaprikát szeretnétek, akár valamilyen dísznövényt, mondjuk porcsinrózsát, nem csak ilyen vetőmagokat kaptok náluk meg ti sem, szerintem mielőbb nézzetek szét, ha szoktatok kertészkedni. Hanem, ezeken túl a vetéshez szükséges eszközöket, esetleg fóliát, öntözőkannát, öntözőkomputert bonyolultabb szerkezetekhez – azt próbálom leírni, hogy a “vetőmag eladótól” már én is messzire jutottam, és kezdek a magam szintjén kifejezetten nagy gazdálkodóvá válni. Mert a gazdabolt.hu a legprofibbakat is kiszolgálja, korszerű termékekkel.

Tehát, ha gazdálkodnátok, vagy csak az udvart szépítgetnétek, a ház környékén tennétek-vennétek: gazdabolt.hu, nem csak vetőmag eladó! Minden más is, amire bármikor szükségetek lehet a házon kívül.