Nyaralás a családdal

A családdal szeretjük a mecseki tájat, ezért kérdés sem volt, hogy hova megyünk nyaralni az ország melyik részébe. És ahogy ez lenni szokott most sem csalódtunk a térség nyújtotta adottságokban. Gyönyörű környezetben tölthettünk el 5 csodás napot a családdal, amelyre csak nyaranta adódik lehetőség, amit szeretünk jól kihasználni. Ez most sem történt másképpen, egy gyönyörű 3 csillagos hotelben szálltunk meg. A szobákat én magam választottam ki, mivel harkányi szállás érdekelt, ezért azt írtam be a keresőbe, és a harkányi szállásra kidobta, azt a hotelt, ahol végül is szobát foglaltam. Csoda szobák közül tudtam válogatni, mivel minden egyes szoba fajtákat külön feltünteti a honlap, nagyon jól tagolt és strukturált az oldal, ezt könnyen kiigazodtam és tudtam, hogy milyen miliőben szeretnék aludni, ezért kiválasztottam a legszebb szobájukat és maximális ellátottsággal. Ilyenkor nem számít a pénz, ha nyaral a család. És már alig vártam, hogy ott lehessünk. A szállásfoglalást követően meg is érkezett a visszaigazoló e-mail, hogy van szabad szobájuk és várnak minket szeretettel. Nekünk se kellett sokat várni, és már ott is voltunk a csodaszép szállodában, megérkezésünkkor nagyon szívélyesen és segítőkészen fogadtak minket, a recepción is útbaigazítást adtak, valamint programokat ajánlottak. Ismertették a wellness részlegüket és felhívták a figyelmünket, hogy a hotel bejáratával szemben található a gyógyfürdő, hogyha esetleg az ő wellness részlegükön túl valami mást is ki szeretnénk próbálni.

Amikor rákerestem a harkányi szállásokra, akkor ebben is ezt a gondolat fogalmazódott meg, hogy többféle szórakozás lehetőségünk legyen.

De mindenekelőtt lepakoltunk a szobánkban, amikor benyitottunk az a kép tárult elénk, azzal a renddel és tisztasággal, amit feltüntettek a honlapukon szemléltető képek gyanánt. Teljes mértékben meg voltam elégedve a választással. Ez a hely maga volt a csoda, alig vártam, hogy a wellness részleget is kipróbáljuk, a masszázsuk fenomenális volt, a szaunavilágról nem is beszélve. Egyszerűen mindent ki kellett próbálnom, amilyen kényeztető lehetőséggel rendelkezik a hotel. Egy baj volt a gyerekek, pár nap után már csak a telefonjukat és a számítógépet nyomkodták. Tudom, hogy ebben a modern és felgyorsult világban élünk, ahol már nélkülözhetetlen a számítástechnika, az hogy a barátaikkal chateljenek, vagy megosszák esetleg azt, hogy hol is nyaralnak éppen. A gyerekeim élete már ekörül forog és tehetek én akármit, vagy készülhetek szórakoztató programokkal, az ő kezeikben ott lesz a telefon. Amit szóvá is tettem, hogy miért nem élvezik ki a hotel számos szolgáltatását, menjenek úszni, szaunázni, vagy feküdjenek ki simán csak napozni, a napozóágyba és élvezzék az édes semmit tevést. Erre azt a választ kaptam, hogy de hát én is az interneten keresztül foglaltam le a szállásunkat, hogy mi ebben a gond, hogy ők is néha nyaralás alatt használják a telefonjukat. Ezzel az észrevétellel sajnos nem tudtam vitatkozni. Mindamellett, hogy a lehető legjobb választásnak bizonyult az, hogy én az interneten keresztül rátaláltam, erre a remek hotelre, és hogy online foglaltam le a szobákat. Mert én és a férjem remekül kipihentük magunkat, a medencék partján, valamint finom ételeket fogyasztottunk minden egyes nap, mert a hotel remek konyhával rendelkezik. Ezt is az interneten olvastam, és ahogy megérkeztünk, és belekóstoltunk a főztjükbe, már világossá is vált, hogy miért dicsérték ennyire. Mi is abba a sorba álltunk be, akik csak magasztos szavakkal tudnak élni a hotellel kapcsolatban.