Weblapkészítő és motoros egyben? Igen!

Informatikus vagyok, és azon belül is a weboldalak készítésére szakosodtam.

Azt szeretem ebben a munkában, hogy a feladataimat viszonylag egyedül oldhatom meg. Annyira sosem volt az erősségem a másokkal történő munka, de az informatika területe sokszor kedvez az olyanoknak, mint én.

Persze mikor egy új weboldalt kell megtervezni, sokszor részt kell vennem egy meetingen a többiekkel, ahol kiosztják, hogy kinek mi lesz a feladata, de ez bőven belefér.

Én alapvetően a kódolásért szoktam felelni, de persze ez önmagában még nem elég egy teljesen kész weboldalhoz. Szükség van például grafikusokra is.

Mikor a munkahelyen szóba jön, hogy kinek mi a hobbija, az informatikus társaim általában meglepődnek, mikor közlöm velük, hogy nekem a motorozás. Valamiért ezt soha nem nézik ki belőlem, pedig a külsőm is árulkodik róla.

A motorozás akkor jelent igazán nagy élményt, ha az ehhez a hobbihoz tartozó felszerelések és alkatrészek is minőségiek. Pontosan ezért van az, hogy a legjobb forgalmazót választottam ki ebben a tekintetben, akiknek egy kiváló weboldaluk is van, amit a https://www.motortire.hu linken keresztül ti is el tudtok érni.

Ha motorokra szánt gumiabroncsokról van szó, akkor ők jelképezik a csúcsok csúcsát. Mióta rájuk találtam, azóta már eszembe se jut az, hogy másokon keresztül intézzem el a motorgumi vásárlást. Miért is tenném, ha egyszer ők a legjobbak?

A telephelyük a fővárosban található meg, amitől én eléggé távol lakom, így személyesen még nem voltam náluk. Azonban ez nem jelent semmiféle akadályt abban a tekintetben, hogy vásároljak tőlük, hiszen az online rendelési folyamatot és a szállítást is nagyon jól megszervezték. Ezeket ti is könnyedén el tudjátok intézni, az ország bármelyik pontjáról.

Persze ha valaki abban a szerencsés helyzetben van, hogy közel van hozzájuk, akkor érdemes elmenni személyesen a motorgumikért, mert akkor azt ott helyben fel is szerelik nekünk, ha igényeljük ezt a szolgáltatásukat. Az ott dolgozók a legprofibbnak számítanak a szakmájukban, szóval nyugodtan rájuk bízhatjuk ezt. Én is így tennék, ha nem laknék tőlük annyira messze.

Érdemes beszélnem arról is, hogy mennyire jól fel van építve a https://www.motortire.hu internetes oldala. Ha tudatosan keresünk egy adott motorgumi típust, azt játszi könnyedséggel meg fogjuk itt találni, köszönhetően a profi módon összeállított termékszűrőnek. Itt többféle műszaki jellemzőt is megadhatunk abban a tekintetben, hogy mire is van szükségünk. Akár még arra is van lehetőségünk, hogy a motorunk márkája alapján szűrjünk az árucikkek között.

Még soha nem volt problémám az internetes rendeléssel. Mindig pontosan azt kaptam meg tőlük, amit előzőleg kiválasztottam a webes felületükön. A futárszolgálat, akikkel együttműködnek, minden esetben időben és tökéletes állapotban szállította ki nekem a csomagokat.