Pepco akciós újsággal könnyebb a lakberendezés

Annak ellenére, hogy egy számítógépekkel, alkatrészekkel, hardverekkel foglalkozó boltban dolgozom, egyáltalán nincs sok szabadidőm, pláne nem a neten nézelődni. Ha használom is, rendszerint azért, hogy egy ügyfélnek kikeressek valami adatot, netán összehasonlítsam az egyik terméket a másikkal, ami adott esetben nincs nálunk. Nem rossz munka, élvezem, de így nem sok időm marad magamra és a teendőimre, főleg, hogy most költöztem új lakásba. Még elég rendesen berendezésre szorul, mivel az előző helyem bútorozott volt, így nekem nem sok mindent kellett vennem. A nagy része már megvan a mostaninak, de a dekoráció még mindig hiányos, és ebben volt és lesz is nagy segítségemre a https://akcioleso.hu/pepco-akcios-ujsag oldal, ahonnan rengeteg jó és hasznos dolgot kinéztem már magamnak, és valószínűleg a jövőben is gyakran olvasgatom még.

Nem messze a bolttól található egy pláza (vagyis inkább a bolt található nem messze a plázától), ahol van Pepco üzlet, de valamiért még csak egyetlen egyszer fordult elő, hogy volt alkalmam ellátogatni oda. Általában olyan sokáig dolgozom, vagy bőven van teendőm munka után, így ez mindig kimaradt. Most viszont, hogy új lakásban lakom, és már vannak bútoraim, de egy csomó alapvető felszerelés és dekoráció hiányzik, így még égetőbb szüksége volt, hogy ellátogassak oda. Ráadásul nagyon jól jött volna, ha át tudom tanulmányozni a reklámújságjukat, de hozzám nem dobják be, oda meg nem tudok elmenni, hogy hozzak személyesen. Így aztán egy ideig csak vágyálom maradt, hogy elmenjek és megvegyem, amire szükségem van. Főleg így, hogy azt se tudom, mit keressek.

Egyszer, mikor már végképp nagyon bosszantott a dolog, elpanaszoltam az egészet az egyik munkatársamnak. Az időhiányt, meg azt, hogy a bolt közel is van, de egyben távol is. Rendben, arra jut idő, amire szánunk, de azért mind tudjuk, hogy hogy is működik ez valójában. A munkatársam türelmesen végighallgatta a mondókámat, de egyelőre nem szólt semmit, csak együttérzését nyilvánította ki. Gondoltam, legalább figyelmes hallgatóság, nekem már ennyivel is könnyebb, hogy kiadhattam magamból ami a lelkemet nyomja. Viszont ezután olyasmi történt, amire nem is számítottam. Másnap a kollégám, akinek elpanaszoltam a bánatomat szabadnapos volt. Ilyenkor semmit sem szoktunk hallani felőle, valószínűleg bezárkózik és pihen. Most azonban kaptam tőle egy üzenetet, amiben annyi állt: “Remélem segít.” és egy link volt alatta, https://akcioleso.hu/pepco-akcios-ujsag. Megnyitottam, és nem hittem a szememnek! Ott volt a Pepco újság online verzióban, lapozható formában. És ráadásul nem csak az aktuális, hanem a korábbiak is. Ennél nagyobb segítséget nemigen kaphattam volna.

A napom hátralévő része nagyjából úgy nézett ki, hogy amint akadt egy fölös percem, azonnal elkezdtem az online Pepco újságot bújni, és hazafelé a buszon is végig ott volt előttem. Otthon aztán szépen kigyűjtöttem és kiírtam belőle amire szükségem volt, és elhatároztam, hogy a legközelebbi szabadnapomat csak erre fogom áldozni. Mármint arra, hogy végre ellátogatok az üzletbe, és megveszem mindazt, amire szükségem van. Így is tettem, és valószínűleg sokkal rosszabbul jöttem volna ki, ha nem tudom előre, hogy mi az aktuális kínálat, mi akciós. Azóta is rendszeres látogatója vagyok mind az oldalnak, mind az üzletnek, szinte minden nap meg van nyitva nálam a https://akcioleso.hu/pepco-akcios-ujsag oldal. A kollégámnak pedig hálából vettem egy kis apróságot, hogy kifejezzem mennyire nagyra értékelem és nagyra becsülöm, hogy arra áldozta a szabadidejét, hogy nekem segítsen. Azt hiszem, kicsit többet kéne foglalkoznom vele, talán még jó barátok is lehetünk a végén.