Blogoldalamnak hála találtam autószervizt

Tinédzserkorom óta vezetek blogot. Eleinte kb. naplóként üzemelt a mindennapjaimről, aztán azon kaptam magam, hogy már csak az egészségtudatos életről írok a követőimnek. Gyorsan megnőtt a követőim száma, amikor már volt egy fix témája a blognak. Rengeteg témát érintettem az írásaimban, mint az egészséges ételek, amelyekhez recepteket is társítottam. Sportolási lehetőségekről is írtam sok-sok cikket. Elkezdtem úszni, lovagolni, aerobicra járni, futni, majd elmentem táncolni is. Blogcikkeim között szerepet kapott a tudatos bőrápolás témája is, amelyek leginkább termékek teszteléséből állt. Ezekhez a cikkekhez mindig kisebb kutatómunkát végeztem, hogy ne írjak teljes badarságokat az olvasóim számára. Ennek hála vittem egy remek szervizbe az autómat, de kezdjük is az elején.

Idén tavasszal, egy szép napsütéses napon elindultam a munkahelyemre, ahogy azt minden egyes nap szoktam. A reggeli készülődéssel nem is volt semmi gond, álmosan, de időben el tudtam indulni. Útközben azonban észrevettem, hogy az autóm fura zajt ad ki magából, amikor felengedem a kuplungot. Fogtam a fejem, hogy ez nem hiányzott, de nincs mit tenni, az autó kellett ha közkeledni szeretnék a fővárosban. Hazaérve elkezdtem keresgélni kuplung témában. Több oldalt is végignéztem, ahonnan azt tudtam meg, hogy a kuplungnak mindenképpen véges lejárata van. Ha sokat használjuk, akkor hamarabb kell cserélni is. Illetve léteznek olyan autóvezetési szokások is, amelyek rövidítik a kuplung élettartalmát. Egy forgalmi dugó esetén kifejezetten igénybe van véve a kuplung. Gyorsan megnéztem milyen kuplung csere árak jellemzőek a különböző szervizeknél. Nem örültem a látványnak, de úgyis valahogyan megoldom. A 19. kerület mellett lakom, ezért felcsillant a szemem, amikor megtaláltam a metaautoszerviz.hu honlapot, mivel pont a 19. kerületben találhatóak meg. Mielőtt megnéztem volna, hogy pontosan mivel is foglalkoznak, szemügyre vettem a honlapjuk egészét. Rákattintottam a galériájukra, ahol a szerviz belső terei láthatóak. Meglepődtem a képeket nézve, hogy mennyire korrekten néz ki egy szervizhez képest, főleg, hogy egy várakozó rész is ki van alakítva az ügyfelek részére. Ráadásul azt olvastam az oldalon, hogy még klímás is a helyiség, ami a nyári hőségben kifejezetten méltányolni valü hozzáállás.

A szolgáltatásaik között szerepel a gumicsere, a klíma javítása és tisztítása, kipufogó csere és javítása és a kuplung csere is. Továbbra sem örültem a kuplung csere áraknak, de nincs mit tenni valószínűleg úgyis erre kerül a sor, hiszen nem mai darab már az autóm.

Felhívtam a szervizt, hiszen úgy gondoltam, hogy közelsége és a rengeteg pozitív értékelés amit találtam róluk elég lesz számomra, ezért minél hamarabb fel akartam venni velük a kapcsolatot. A telefont felvéve egy kedves férfivel beszélgettem, akinek elmondtam mit tapasztalalok az autómmal kapcsolatban. Másnapra meg is beszéltünk egy időpontot, és be is vihettem az autómat. Sajnos igazam lett, mivel a kuplungot kell cserélni, ezért néhány napig autó nélkül kell közlekednem. Nincs problémám a tömegközlekedéssel, de a jelenlegi munkahelyemet nehéz megközelíteni vele.

Nem kellett sokat nélkülöznöm az autómat, mivel gyorsan megcsinálták a szakemberek. Örülök neki, hogy közel lakom hozzájuk. Bármire van szükségem a későbbiek során az autóval kapcsolatban, hozzájuk fogok fordulni! Néhány hét múlva gumicserét is igénybe fogok venni náluk, illetve a nyári időszak előtt biztos, hogy a klímámat is megnézetem velük. Nem utolsósorban pedig sokat köszönhetek blogos múltamnak is, hogy fel tudtam mérni a meghibásodást és már kész tényekkel tudtam magamat szembesíteni a szervizeléssel kapcsolatban.