Üzletasszonyok a kávézóban

lenovo kijelző javítás A testvéremmel csináltunk egy cipő webshopot, amit olyan nőknek szántunk, akik elfoglaltak, sokat dolgoznak, és leginkább elhivatottak. Mindig is úgy gondoltam, hogy a nők is elérhetnek magas célokat, amikhez mi is szeretnénk hozzájárulni. Mivel pedig mi magunk is ilyen nők lettünk a cégünk által, az egész életünk e köré épül. Többek között kitaláltuk, hogy nincs kifejezetten irodánk, a legtöbbször kávézókba ülünk be, és onnan intézzük online az üzleti dolgainkat. Ehhez – természetesen – elengedhetetlen egy-egy jó laptop, vagy okostelefon. A nővérem azt gondolta, hogy ha már ilyen kütyükkel dolgozunk, akkor azok legyenek minőségiek, így a magas minőséget képviselő Lenovo telefonokat vett. Persze, attól még, hogy ezek csúcskategóriák, attól még ugyanúgy törnek, és ezt a múlt héten a saját szemünkkel meg is nézhettük.

Ültünk ugyanúgy a kávézóban, mint máskor, még csak reggeliztünk, amikor elsuhant mellettünk az egyik pincér, és azzal a lendülettel lesodorta a nővérem telefonját az asztalról. Valahol mi is hibásak voltunk, hogy annyira a szélére tettük, és nem figyeltünk eléggé. A baj után mondjuk már mindegy volt, a pincér nem győzött bocsánatot kérni, mi viszont gyorsan meg akartuk oldani a dolgot, mert délután már egy üzleti találkozóra voltunk hivatalosak. Nem először tört már össze telefonunk, úgyhogy már azt is tudtuk, hogy hová megyünk. A telefonkijelzo.hu szervizébe szoktunk járni, mert ott van Iphone, Sony, és még Lenovo kijelző javítás is. Emlékeztem a múltkori esetnél, hogy láttam a honlapjukon, de úgy voltam vele, hogy felhívom őket, hogy van-e raktáron abból a típusból, mert akkor a reggeli után elmegyünk, és gyorsan megcsináltatjuk. Mondta szervizes fiú, hogy igen, van abból, mert előző nap érkezett a szállítmány, úgyhogy menjünk nyugodtan, gyorsan megcsinálja nekünk.

Miközben szerelte a készüléket a srác, arról beszélgettünk, hogy miként védjük meg az ilyen hasonló behatásoktól. Ekkor arra jutottunk, hogy kéne valami erős tok, illetve egy olyan üveg védőfólia, amit a kijelzőre kell felrakni. Mondta a szervizes, hogy azért is jó az a fólia, mert, ha le is esik a telefon, akkor is csak az törik össze, és azért azt jóval olcsóbb kicseréltetni, mint egy komplett kijelzőt. A csere egyébként tényleg gyorsan ment, utána pedig még át is nézte a telefont, hogy minden működik-e rajta rendben. Mesélte, hogy nagyon sok telefon törik össze naponta, és a legtöbb esetben azért, mert nem figyelnek oda az emberek a saját tárgyaikra. Ekkor mi is nagyon bólogattunk, hogy erről mi is tehetünk, úgyhogy mostantól erre is jobban figyelünk.

Miután megjavult a telefon, és újra használható volt, már tovább is indultunk az üzleti találkozónkra, ahol azt akartuk elérni, hogy egy újabb nagyobb márka is csatlakozzon a boltunkhoz, mint beszállító. Szerintem sikerünk lesz, mert eddig mindenkit sikerült meggyőznünk a számokkal, illetve, hogy velünk járnak a legjobban, mert mi tudjuk igazán, hogy mi kell a modern nőknek.