Az álom számítógépért csak a minőségi akciós nyári gumi repíthet el!

Rendszergazdaként imádom a kütyüket és sok PC-s oldalt olvasok, hogy mindig a legújabb, legkorszerűbb dolgokkal ismerkedjek meg. Fontosnak tartom, hogy minden újítással képben legyek, mert a számítástechnika világa sosem áll meg. Aki erre az útra lépett, annak a folyamatos tájékozódás és tanulás a mindennapos feladatai közé tartozik.

A fiam hasonlóan érdeklődik e világ után, bár inkább szoftveresen, mint hardveresen és a videojátékok a mindene, de szerencsére nem csak játszik, hanem próbál játékokat is tervezni. Kinézett magának a neten egy használt gamer PC-t. Elég messze kellett utazni érte, de ez a legkevesebb. Szeretném, hogy megélje az álmait, és ha ez a gép elindítja őt rajta, akkor megszerzem neki!

532km volt a táv. Elég félénk sofőr vagyok és jellemző, hogy nem indulok el addig, amíg a járművemet le nem ellenőriztem, hogy minden rendben van-e vele. Mivel épp évszakváltásban vagyunk, és ahogy mostanában szokott lenni, nincs már átmeneti időszak, hogy az ember felkészüljön a hideg vagy a meleg időre, ezért a gumikat is majdnem hogy tervezés nélkül kell cserélnem. Sokan nem tudják, de sokat számít a gumi fajtája az aszfalton való tapadásban, nem véletlenül van ennyi fajta gumikeverék. Emiatt is történt az, hogy nem tudtam elindulni a megbeszélt napon a számítógépért, mert már hétágra süt a nap és 20 fok felett van a hőmérséklet az autón pedig még mindig téli gumi volt…

Az eladásra szánt gép gazdája 1 hétig tartja fent a gépet nekünk, mert rengeteg érdeklődő van iránta, de mi voltunk az elsők. Hamar kellett nyári gumikat szereznem a kocsira, mert különben lemaradunk róla. Nem tudtam, mihez, kihez forduljak, mert ugye nem indulok el az autóval, hogy nem a megfelelő abroncsot viseli.

Azért jó a gyerek a háznál, mert segít. Segített is és mutatott egy remek magyar szolgáltatást, ahol kiváló áron, nagyon jó minőségű gumik vannak és házhoz is szállítják őket. Állítása szerint akciós nyári gumi árak kulcsszóval keresett utána és az első találatok között találta meg ezt a remek oldalt. Örülök, hogy kiszállítják, mert akkor legalább saját kezűleg tehet fel a járműre és biztosan tudom, hogy rendben lesz az autó alattam az úton.

Szinte hihetetlen volt, hogy 12 óra előtt adtam le a rendelést kedden és másnapra már ki is szállították, szerdán pedig már útra is keltem, a vadonatúj abroncsokkal, hogy megszerezzem azt a számítógépet. A fiam is jött velem, biztos, ami biztos.

Jó hangulatban telt az utazás és a vásárlás menete is zökkenő mentes volt. Kifejezetten jó közös program volt ez, még ha egy kisebb vagyont is kellett otthagynom.

Hazaérve még kicsit átböngésztem azt az oldalt, ahonnan vettem a nyári abroncsokat. Egy letisztult, jól áttekinthető oldalt ismertem meg, ahol a paraméteres kereséssel mindenki könnyedén a számára legkedvezőbb gumira tud rátalálni. A GYIK fül alatt pedig minden kérdésemre találtam választ, még arra is, ami nem fogalmazódott meg bennem, de hasznos tudni! Mindemelet nagy segítség a bankártás fizetés, bár ilyen esetben mindig félek, hogy valaki átveszi a rendelt terméket, mert ugye már ki van fizetve.

Egy szó, mint száz ebben az online gumidiszkontban egy megbízható jó szolgáltatásra találtam és azóta is ajánlom mindenkinek, aki ilyen témában kér segítséget!