Más ember lennék most, ha nincs az internet

És máshogy is élnék. Ha már egyszer egy eléggé félreeső, a világtól kicsit elzárt helyre teremtettem… Egy nagyon hagyományos létmódú közegbe, ahol – bevallom – az emberek gondolkodása kicsit maradi. De az én gondolkodásomon rengeteget formál az internet, és rengeteg információ birtokába jutok így. Aminek köszönhetően jobb és teljesebb életet élek.

Látom a körülöttem lévőkön, hogy mennyire idegen tőlük egy csomó dolog, aminek pedig teljesen természetesnek kéne lennie. Például engem, relatív öregségemre zavarnak már nagyon az idő múlásának a jelei, főleg a szemráncaim. De itt, biztosan kevesen vagyunk hasonlóan ezzel, a legtöbbek számára az “ugyan, ne foglalkozz már ilyesmivel, pláne férfi létedre” lenne a reakció a problémámra. Azon lenne a hangsúly, hogy férfi vagyok. De ha engem zavar valami, a neten keresek megoldást, és bátorít, hogy azt látom, mások ugyanígy tettek és sikerrel jártak.

Férfiember ide, vagy oda, találtam például egy ilyen szérumot: Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr. És le is ragadtam rögtön a weboldalon, ahol ezt hirdetik és megvételre kínálják, no és látom, hogy a korombéli urak is használják éppúgy, mint a hölgyek. Miért is ne használnák? Az internet visszajelzései alapján ez olyan, de olyan természetes. Hiába az én itteni környezetemben nem annyira az.

Rendeltem is hát, ugyanonnan, ahol a leírásokat és a kortársaim (férfi kortársaimat beleértve) videóit találtam a használatáról. Hogy meglássam, mit jelent pontosan a Laumar InstanTENSE Plus-nál az, hogy “percek alatt simább és feszesebb bőr”. Még azt is írták ott, ahol a megvételre kattintottam, hogy mikorra várható, hogy kihozzák, és itt is volt a termék az említett napon.

És, hogy mennyire érte meg kipróbálni? Már perceken belül másvalaki nézett vissza rám a tükörből, tehát semmi sem érte meg még ennyire! Nem akarok persze irodalmi túlzásokba esni, de ilyen gyors hatásra tényleg nem számítottam. Eleinte kissé érdekes érzés volt, de elolvastam a többiek leírását, akik használták, és ez persze természetes. Mármint az érzés, ami elsőre kíséri, de visszagondolva semmi különös. Azóta már többször felvittem az arcomra, ha hosszabb időre mentem valahová és már teljesen megszokott. Mintha rajtam sem lenne, érzésre, de a hatás még jobb is talán!

És nem mondhatnám, hogy furcsán néztek rám, emiatt. Mármint itt, ahol élek. Inkább elismerően. Mennyire megfiatalodtál, Péter – hallottam egyszer-kétszer, de bátran mondhatom, hogy sikert arattam vele. Leginkább úgy tudnám leírni, hogy az arcom megereszkedésének hatását nullázta le, és kisimította a ráncaimat. És olyan, de olyan könnyű egynéhány percet bíbelődni vele. Semmivel sem többet.

Kicsit persze olvasgattam a “Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr” oldalán még, hogy mitől lehet ez ilyen hatékony. Megtudtam, hogy agyagásványok, növényi kivonatok, hidratálók, peptidek alkotják, valamint természetesen előállított aminosavak, és mindezekről további információhoz is hozzájuthatunk, ha érteni akarjuk, ezek mit is jelentenek. Semmi káros anyag, ez garantált! Azok is dicsérik, akik nagyon régóta élnek vele. Még mindig. És azt is leírják ott, mi a felvitel módja (apró ütögető mozdulatok másodpercek alatt a kérdéses területre, és már hat is, ha nem kenjük, hanem így visszük fel – magam is hasonlóan tettem)

Kíváncsi vagyok, ki lesz az első, aki követi a példámat a helyiek közül! Tippjeim vannak, az is lehet persze, hogy meglepődöm majd, és máson veszem észre, hogy ő is beszerzett egyet, de abban biztos vagyok, hogy ezt más is ki akarja próbálni, mert hihetetlen. Az egyik legjobb dolog amit az interneten találtam, valaha.