Az esküvői fotósarok ötletét egy blogon olvastam először

Nagyon szeretek különböző tematikus blogokat olvasni, amelyeken a szerzők személyes tapasztalatokat, kipróbált tippeket osztanak meg követőikkel. Mivel közeledik az esküvőm, mostanában főleg esküvőszervezéssel kapcsolatos blogokat olvasok. Az esküvői fotósarok ötletéről először az egyik ilyen blogfelületen olvastam, amikor kreatív köszönőajándékokat kerestem. Azonnal tudtam, hogy szükségem van ilyenre, ezért rá is kerestem a bejegyzésben ajánlott weboldalra, a selfiegep.hu-ra.

Egy esküvői fotósarok örök emlék marad

Az esküvői fotósarok egy olyan ötlet, amely egyrészt azt is megoldja, hogy a lagzin legyen valami újszerű és emlékezetes szórakoztató fogás a vendégek számára. Másrészt pedig abban is segít, hogy a nagy nap valóban örök emlékké válhasson.

esküvői fotósarok

A selfiegep.hu weboldalról megtudhatjuk, hogy az esküvői fotósarok lényegében egy kis helyen felállítható professzionális stúdió. Legfontosabb eleme a kiváló minőségű képek készítésére és azonnali nyomtatására képes fotóautomata, amely egyszerűen kezelhető, így mindenki tudja majd használni. A gép mellett a fotósarok tartalmaz még számos vicces kiegészítőt, amelyekkel még jobban feldobhatók a készülő fotók. Illetve kérésre kiegészülhet egy fotófallal is, aminek köszönhetően a képek az adott eseményhez passzoló hátteret kaphatnak.

A selfiegep.hu oldalon lehetőségünk van arra, hogy különböző időintervallumokra fotósarkot béreljünk magunknak, illetve megkapunk minden segítséget, amire a felhőtlen szórakozáshoz szükségünk lehet. Egy ilyen fotósarok természetesen nem csak egy esküvő, hanem bármilyen rendezvény emlékezetessé tételében segíthet.

Ha bármilyen kérdésed lenne, vagy netán fotósarkot bérelnél, akkor keresd a seldiegep.hu-t! Az én esküvőmnek szerintem ez lesz majd a fénypontja!