Internetes rendelések

Nem kell különösebben érteni az informatikához ahhoz, hogy valaki valamire rábukkanjon a neten. Persze, mondom ezt én, az informatikai generáció szülöttje. Nyilván, vannak még olyanok, akiknek ez értelmezhetetlen, vagy nehéz, hogy a keresőn keresztül rátalálhatunk bármire, de a földi lakosság 90%-a szerintem, ha valamiről meg akar tudni valamit, a neten keresi. Én ezt tenném és mindenki, akit ismerek, szintén ezt tenné szerintem. A neten intézem a bevásárlást, ott fizetem a számláimat, onnan rendelek ételt és újabban swarovski ékszereket is.

Múltkor kutakodtam már nem is tudom mi után, és belebotlottam egy ékszershopba, ahol csodálatosan szép swarovski ékszereket lehet vásárolni. Mindig is szerettem a csillogós ékszereket, annyira elegánsak, és mégis diszkrétek tudnak lenni, mindig elkápráztat, ha látom őket. A neten is rögtön megragadta a figyelmemet a lehetőség, hogy meg lehet őket rendelni, így nem is tétováztam, be is rendeltem párat. Olyan sok volt, ami tetszett, hogy alig tudtam eldönteni, melyiket ne rendeljem meg, de végül összeállt a kép és tudtam, mit akarok. Bepakoltam a kiválasztott darabokat a webes kosaramba és megrendeltem. Pár nap múlva meg is érkezett a csomagom, és mikor kicsomagoltam, tökéletesen elégedett voltam mindennel. Ugyan olyan szépek és elegánsak voltak az ékszerek, mint a képen, de élőben még csodálatosabb élményt adott a csillogásuk.

Szóval így megy ez most, a 21. században és ki tudja, mi lesz később. Még azt is el tudom képzelni, hogy egyszer majd csak gondolnunk kell arra, amit szeretnénk, és már ott is terem előttünk. Persze, ez még a távoli jövő, de nem is olyan elképzelhetetlen, ha belegondolunk, mostanában milyen gyorsan fejlődött a technika.