Sürgősen kellett egy jó laptop szerviz Budapesten, hisz még nem vagyok transzhumán

Sorry, de én nem tudok meglenni egy napig…mit, egy óráig sem internet nélkül. Szerencsére van két telefonom, egy okos órám és persze laptopom is, amiken keresztül állandó kapcsolatban tudok lenni a világhálóval. Amúgy most néztem egy sorozatot, a Years and Years-t, nagyon elgondolkodtató brit széria, Emma Thompsonnal. Ugrásokkal jutunk el a jelenből a 2000-es évek végéig, és elég brutálisan mutatja meg, mi is vár a világban majd ránk. Ebben van, hogy az egyik lány transzhumannek vallja magát. Ennek semmi köze a nemiséghez, a transhuman kifejezés azt az embert takarja, aki viszolyog a hús-vér testétől és szeretne inkább digitális formában élni. Mondom, elgondolkodtató sorozat! Szóval lehet, hogy, ha a jövőben ez megvalósul, én is inkább transzhuman leszek, mert baromi jó dolgokat csinálnak. Mármint a filmben persze.

De mivel még nem vagyok ilyen digitalizált ember, aki képes az ujjaival, meg a gondolataival irányítani az elektronikus kütyüit, ha probléma van, jó szakemberre van szükségem. Ezért felkutattam mindent, amikor a laptopomat elöntötték a kémprogramok. Jó, lehet, hogy nem a megfelelő weboldalakon kalandoztam, de ez most mellékes. Jöttek a vírusok, meg a kémprogramok és a rendszer kezdte megadni magát, minden lefagyott, jött a millió felugró ablak, meg reklám, szóval használhatatlanná vált a gépem. És bár sok eszközöm van a netezéshez, a laptop is fontos, mert otthon nyugiban szeretem élvezni a nagyobb képernyőt.

Laptop szerviz Budapest.

A gépemet elöntötték a trójai falovak, engem meg elöntött a düh, úgyhogy elkezdtem utána olvasni, hol van megbízható laptop szerviz Budapesten. Így találtam meg a pcmentor oldalát, és bámulatos a leírásuk, mennyi mindennel foglalkoznak, és arról ne is beszéljek, hogy milyen jó munkát végeznek! Gyönyörűen letisztították a gépemet, felraktak egy gyors és hatékony vírusirtót, gyorsítottak a laptop sebességén, és még a billentyűzetet is kipucolták. Emellett pedig kedvesek és jó fejek voltak, ezért én csak őket ajánlanám. Amíg nem leszünk transzhumánok, addig marad a jó szakmai csapat!