Internet, média és az igazán fontos történések az életben, mint a barátom esküvője

A legjobban a reklámok és a média tudja befolyásolni az embert. Ez nem vitás és nem is kérdés. Azt mutatnak, amit csak akarnak, mire is való a cenzúra … Viszont mi meg azt hiszünk el, amit csak akarunk. Sajnos az ember a saját maga természeténél fogva nagyon befolyásolható tud lenni, de azért van, amikor épp ésszel kell döntenünk, a saját elképzeléseinknek és hitünknek megfelelően. Például akkor, amikor azt a személyt kell kiválasztanunk, akivel le akarjuk élni az életünket. Csak akkor köteleződjünk el, ha tényleg biztosak vagyunk az érzéseinkben. Utána jöhet a többi dolog.

esküvői videósA többi dolog, mint például a menyasszonyi ruha kiválasztása, amire szerencsése a férfiaknak nincs gondja, ezzel csak a nőknek kell foglalkoznia, nekik viszont annál nehezebb ez a döntés. Hiszen mindenki a világ legszebb menyasszonya szeretne lenni. ÉS el árum, minden menyasszony az is. A vőlegénynek és a rokonoknak, szeretteinek legalábbis mindenképpen, a többi meg egyszerűen nem számít, hogy mások mit gondolnak. A menyasszonynak kell magát a legszebbnek érezni és jól érezni magát. De szerintem ez egy esküvőn alapvető dolog, hogy a két főszereplője a napnak és az eseménynek így érezzen. De, ha nem hisszük el, hogy tényleg mi vagyunk a legszebbek, akkor elég, ha csak visszanézzük a felvételeket, amik mindent elárulnak. Itt nincs kifogás, a szerelmesek csak úgy ragyognak a nagy napon, de ahhoz, hogy erről maguk utólag is megbizonyosodjanak, szükséges egy profi esküvői videós kiválasztása.

Legutóbb egy jó barátom esküvőjén voltam jelen. Kicsit furcsa érzéssel töltött el, hogy a kis barátom, akivel a  múltkor még csak a játék autókat tologattuk a homokozóban, most az oltár előtt áll, mint egy kész férfi és tényleg az is, valójában. Az esküvői videós templomi és a polgári szertartáson is mind jelen volt és megörökítette nekik a megismételhetetlen, csodálatos pillanatokat arról a bizonyos napról. Egy kreatív esküvői fotózásra is volt igényük, ami szintén megvalósult a nagy nap 24 óráján belül, úgyhogy nem kellett erre egy külön időpontot kiválasztaniuk. Nem volt különösebb kívánságuk, csak annyi, hogy amit csak tud, azt örökítsen meg nekik a videózás segítségével az esküvői videós, hogy a későbbiekben bármikor vissza tudják nézni azt és ezzel feleleveníteni a nagy napot.

Teljesen elégedettek lettünk mindannyian a videókkal és egyben természetesen a végeredménnyel, hiszen egy zenei aláfestéssel aláfestett, full HD minőségi vágott esküvői videót kaptak kézhez a szerelmesek, amikor az esküvői videós elkészítette a végleges anyagot. Nagyon hálásak voltak Attiláék érte és mindenkinek csak ajánlani tudom, mert érdemes az emlékeink mellett egy felvételen is magunknál tudni a nagy nap történéseit. Szóval csak pozitív dolgokat tudok felhozni e mellett. Az ember talán nem is tudja mindig minden pillanatát kiélvezni a jó dolgoknak és néha segít, ha egy fénykép, vagy egy kis videó felidézi, hogy mi is történt valójában és, hogy ennél jobb nem is lehetett volna.

Szerintem a tévében is ilyen gyönyörű pillanatokat kéne leadni a sok fölösleges reklám helyett, hogy az embert kicsit jobb kedvre derítsék a boldog, örömteli pillanatok. Megérné, ha egy olyan, boldog társadalomban élnénk, aki a pozitív dolgokat és történéseket a realitás talajára lehozná, ami lehetséges is, csak sajnos hajlamosak vagyunk néha inkább csak a rosszabb dolgokra figyelni és gyakran a jót észre sem vesszük, vagy természetesnek vesszük, pedig minden kis apróságot, az élet apró örömeit is meg kell tanulnunk értékelni, hiszen, ahogy mondani szokták, sok kicsi sokra viszi. És ez teljesen igaz, helyénvaló állítás.